klantenvertellen 9.1/10
4.5/5

Beach Golf

5/5
vanaf 10 personen
20
vanaf 25 personen
17,50
vanaf 50 personen
15

Prijzen zijn incl. BTW

Groepen

10 - 500 Personen

Tijdsduur

2 uur
Please select listing to show.
beach-golf-2-1024x440

Beach Golf: de perfecte activiteit voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en familiedagen in combinatie met BBQ

Beach Golf

Beleef het avontuur van Beach Golf en versterk de team spirit tijdens jouw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag! Combineer met een BBQ op het strand en geniet van een dag vol plezier en gezelligheid.

Ben je op zoek naar een leuke en originele activiteit voor jouw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag? Dan is Beach Golf zeker een aanrader! Deze activiteit is geschikt voor jong en oud en is perfect te combineren met een gezellige BBQ op het strand.

Wat is Beach Golf?

Beach golf is een variatie op de bekende sport golf, maar dan gespeeld op het strand. In plaats van een grasveld, wordt er gespeeld op een parcours op het zand. Het doel is om met zo min mogelijk slagen de bal in de hole te krijgen. Het parcours bestaat uit verschillende obstakels, zoals zandduinen en waterpartijen, waardoor het spel extra uitdagend wordt.

Beach golf als teambuilding activiteit

Beach golf is niet alleen een leuke activiteit, maar kan ook ingezet worden als teambuilding activiteit. Door samen te werken en elkaar te helpen bij het vinden van de juiste slag, ontstaat er een gevoel van saamhorigheid en verbondenheid. Daarnaast is het ook nog eens een goede manier om elkaar beter te leren kennen buiten de werkvloer.

Beach Golf als vrijgezellenfeest activiteit

Gaan jullie binnenkort een vrijgezellenfeest organiseren? Dan is Beach Golf ook een geschikte activiteit! Het is niet alleen leuk om te doen, maar het zorgt ook nog eens voor veel hilariteit en gezelligheid. Wie van jullie slaagt erin om de bal in één keer in de hole te krijgen? En wie heeft er de meeste slagen nodig? Wie weet wordt de aanstaande bruid of bruidegom wel gekroond tot Beach Golf kampioen van de dag!

Beach golf als familiedag activiteit

Ook voor een gezellige familiedag is Beach Golf een leuke activiteit. Het is geschikt voor jong en oud en zorgt voor een gezonde dosis competitie en sportiviteit. Wie van de familie heeft het beste golfspel? En wie slaagt erin om het parcours met zo min mogelijk slagen af te leggen? Na afloop kunnen jullie gezellig napraten tijdens een heerlijke BBQ op het strand.

Combinatie met een lekkere BBQ

Een dagje Beach Golf is natuurlijk niet compleet zonder een lekkere BBQ op het strand. Na afloop van de activiteit kunnen jullie genieten van heerlijke vlees- en visgerechten, salades en broodjes. Zo sluiten jullie de dag gezellig af onder het genot van goed eten en drinken.

Conclusie

Beach Golf is een leuke en originele activiteit die geschikt is voor verschillende gelegenheden. Of je nu een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag organiseert, Beach Golf zorgt voor een gezonde dosis sportiviteit

Programma Beach Golf

Bent u benieuwd naar het programma van Beach Golf? We hebben een voorbeeldprogramma samengesteld, zodat u een beter beeld krijgt van de inhoud van Beach Golf. De start- en eindtijden kunnen echter volledig naar eigen wens worden aangepast.

Voorbeeld programma
De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd
13.00 uur Ontvangst met een overheerlijke lunch (optioneel)
14.00 uur Ontvangst gasten op locatie/strandtent
14.15 uur Welkom + uitleg programma, gelegenheid tot omkleden
14.30 uur Start van Beach Golf
16.45 uur Einde Beach Golf
17.00 uur De prijsuitreiking en afsluiting van het programma

Optioneel

16.30 uur Aansluitend borreluurtje
17.30 uur Aanvang BBQ/diner/buffet
20.00 uur Einde programma

Prijzen Beach Golf + BBQ basis

Vanaf 10 pers. : 42,50
Vanaf 25 pers. : 40,00
Vanaf 50 pers. : 37,50

Aanbieding 1 – 55 euro per persoon

  • 1 consumptie bonnen
  • Beach Golf
  • BBQ Deluxe

Aanbieding 2 – 65 euro per persoon

  • 2 consumptie bonnen
  • 2 uur drankarrangement
  • Beach Golf
  • BBQ Deluxe

 

Please select listing to show.

Beste prijs- kwaliteit

Wij doen ons best om voor u een uitje te organiseren om nooit te vergeten. De beste kwaliteit uitjes voor de scherpste prijs!

Please select listing to show.

Offerte aanvraag