klantenvertellen 9.1/10
4.5/5

Mega Toren Bouwen

5/5
Vanaf 8 personen
22.50
Vanaf 20 personen
20.00
Vanaf 50 personen
17.50

Prijzen zijn incl. BTW

Groepen

8 - 500 Personen

Tijdsduur

2 uur
Please select listing to show.
Mega Toren

Samen Bouwen, Verbinden en Genieten: De Mega Bamboo Toren op het Strand!

Mega Toren Bouwen

Natuurlijke pracht ontmoet avontuur op het strand met het opwindende project van het bouwen van de Mega Bamboo Toren! Deze unieke constructie biedt niet alleen een adembenemend uitzicht, maar creëert ook een ideale setting voor onvergetelijke familiedagen, teambuildingactiviteiten en bedrijfsfeesten na vergaderingen. En als kers op de taart kan het allemaal gecombineerd worden met een heerlijke barbecue!

Stel je voor: de zon die straalt, het zachte zand tussen je tenen en de opwinding die door de lucht gonst. Met het gezamenlijke bouwproject van de Mega Bamboo Toren op het strand krijg je de kans om samen met je collega's of familie een opwindende dag vol plezier en samenhorigheid te beleven. Werk zij aan zij terwijl je de toren van bamboe construeert, waarbij je elke bamboestok nauwkeurig positioneert en het bouwwerk langzaam vorm krijgt. Dit is meer dan alleen een activiteit - het is een ervaring die teamwork en samenwerking bevordert.

Of je nu op zoek bent naar een unieke teambuildingervaring voor je bedrijf of een leuke en interactieve activiteit wilt voor een familiedag, het bouwen van de Mega Bamboo Toren biedt voor elk wat wils. Het vereist teamwork, communicatie en creativiteit, waardoor het een ideale gelegenheid is om de teamdynamiek te versterken en nieuwe vaardigheden te ontdekken. Samen zul je obstakels overwinnen en uitdagingen trotseren, en het gevoel van trots en voldoening zal ongeëvenaard zijn wanneer de toren zijn voltooide vorm aanneemt.

Na een enerverende dag vol avontuur en gezamenlijke inspanning is het tijd om te ontspannen en te genieten van een heerlijke barbecue op het strand. Terwijl het vuur knispert en de geur van gegrild vlees zich verspreidt, kun je vol trots genieten van de toren die jullie samen hebben gebouwd. Laat de gesprekken en het gelach vloeien terwijl jullie samen herinneringen creëren die nog lang zullen blijven bestaan.

Kortom, het gezamenlijke bouwproject van de Mega Bamboo Toren op het strand biedt een unieke combinatie van avontuur, teambuilding en plezier. Het is de perfecte gelegenheid om samen te werken, te ontspannen en te genieten van een onvergetelijke ervaring met je collega's en dierbaren. Dus waar wacht je nog op? Grijp deze kans en bouw aan geweldige herinneringen op het strand!

Programma Mega Toren Bouwen

Bent u benieuwd naar het programma van de Mega Toren Bouwen? We hebben een voorbeeldprogramma samengesteld, zodat u een beter beeld krijgt van de inhoud van de Mega Toren Bouwen. De start- en eindtijden kunnen echter volledig naar eigen wens worden aangepast.

Voorbeeld programma
De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd
13.00 uur Ontvangst met een overheerlijke lunch (optioneel)
14.00 uur Ontvangst gasten op locatie/strandtent
14.15 uur Welkom + uitleg programma, gelegenheid tot omkleden
14.30 uur Start van de Mega Toren Bouwen
16.45 uur Einde Mega Toren Bouwen
17.00 uur De prijsuitreiking en afsluiting van het programma

Optioneel

16.30 uur Aansluitend borreluurtje
17.30 uur Aanvang BBQ/diner/buffet
20.00 uur Einde programma

 

Prijzen Mega Toren Bouwen Workshop + BBQ basis

Vanaf 8 pers. : 42,45
Vanaf 20 pers. : 39,95
Vanaf 50 pers. : 37,45

Aanbieding 1 – 50 euro per persoon

  • 1 consumptie bonnen
  • Mega Toren Bouwen
  • BBQ Deluxe

Aanbieding 2 – 65 euro per persoon

  • 2 consumptie bonnen
  • 2 uur drankarrangement
  • Mega Toren Bouwen
  • BBQ Deluxe

 

Please select listing to show.

Beste prijs- kwaliteit

Wij doen ons best om voor u een uitje te organiseren om nooit te vergeten. De beste kwaliteit uitjes voor de scherpste prijs!

Please select listing to show.

Offerte aanvraag